Van Berlo B.V. Van Berlo B.V.
Van Berlo

Bezeten van Beton


Van Berlo
Smart concrete floorsAan de oppervlakte is de ene logistieke betonvloer niet altijd van de andere te onderscheiden. Toch zit er onder al dat beton heel veel grijze massa.

Een maatwerk vloeroplossing maakt het verschil tussen een goed of een excellent bedrijfsproces. Daarom vragen we bij Van Berlo tot in detail wat je van een vloer verwacht. Niets laten we aan het toeval over. Van de specialisten in ons betonlab tot de engineers die parametrisch ontwerpen en de vakmensen die de vloer produceren. Omdat we zoveel meten en weten, leveren we slimme logistieke vloeren waar je op kunt blijven rekenen.01
Kennis en kundeVakkundig

Weten waar je over praat. Weten wat je doet.

Kennis en kunde in logistieke betonvloeren zit in ons DNA. Van onze engineers tot en met onze storters. Omdat we hoogwaardige kwaliteit willen garanderen, ontwikkelen we naast maatwerk vloeroplossingen ook machines en software in huis.02
Geen concessiesVastberaden

Geen concessies. We leveren logistieke betonvloeren die blijven presteren.

Zijn er problemen, dan lossen we die altijd op. Daar mogen klanten op rekenen. Sterker nog: onze drive is om de wensen van opdrachtgevers te overtreffen. Keer op keer.03
InnovatieVooruitziend

Logistieke betonvloeren kunnen altijd beter en duurzamer.

We blijven innoveren met beton en zien overal kansen voor klanten: nieuwe toepassingen, verduurzaming, circulariteit en betere technische specificaties.Van Berlo
Ons specialismeGeboren betonspecialisten

Vanaf de oprichting in 1979 specialiseert Van Berlo zich in betonnen vloeren. Meter voor meter winnen we vertrouwen bij steeds meer opdrachtgevers. Steeds meer klanten vragen om steeds grotere oppervlaktes. Het familiebedrijf van toen is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers van Europa. Nergens anders vind je meer kennis en vakmanschap in bedrijfsvloeren gebundeld.

Van Berlo doet alles van onderzoek tot onderhoud en van technische engineering tot de aanleg van een fundering. Een integrale vloeroplossing als betrouwbare basis voor jouw bedrijfsproces. Door in alle gevallen kwaliteit te leveren, problemen altijd op te lossen en koploper in techniek te blijven. Zelfs nu we zijn uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Europa, blijft Van Berlo draaien om de mentaliteit waarmee het is opgericht: niet lullen maar poetsen.Van Berlo
Onze historie45 jaar met beide voeten in het beton

Onze eerste vloer dateert van 1979. Vandaag de dag zijn we miljoenen vierkante meters verder.

We hebben de markt verrijkt met kennis en innovaties. En vele klanten met een vlakke, duurzame logistieke vloer die decennialang dienstdoet. Een blik terug in die de tijd.


1979
Oprichting door Harrie van Berlo onder H.A. van Berlo Vloerenleggersbedrijf

1980
Eerste aanschaf afwerkmachines

1997
Productie van de eerste Supervlak vloer met superscreed

2003
Oprichting Van Berlo Engineering

2004
Oprichting Van Berlo Systeemfunderingen

2006
Oprichting Van Berlo Funderingstechnieken

2007
Oprichting Van Berlo Prefabfabriek

2015
Ontwikkeling eerste Miniscreed

2019
Introductie 3d-model met Tekla Structures

2019
Oprichting Van Berlo R&D inclusief betonlab

2021
Behalen KOMO-certificering voor Prefabproductie

2022
Eerste scheurvrije vloeren geproduceerd

2023
Introductie Greymatter


Van Berlo
WerkwijzeOnze werkwijze

De weg naar onze bedrijfsvloeren is maatwerk. Elke stap die we zetten in onze werkwijze is doordacht en gebeurt in nauwe overeenstemming met alle betrokken partijen. Van research & development, uitvraag en engineering tot werkvoorbereiding, productie en ingebruikname. 


Research & Development

Ons team van engineers ontwikkelt en onderzoekt continu aan innovaties die we kunnen toepassen in vloeroplossingen voor onze klanten. Betrouwbare data is leidend in alles wat we doen.

Uitvraag

De kaders en wensen van de klant zijn ons fundament. We brengen alle kwalitatieve en kwantitatieve data in kaart en we vragen stevig door over de specifieke prestaties van de vloer.

Engineering

Op basis van onze kennis en jarenlang opgebouwde data brengen we een deskundig en gedetailleerd advies en optimaal vloerontwerp.

Begeleiding

De productie van een op maat gemaakt betonmengsel wordt nauwlettend begeleid en doorgemeten. Ook in dit proces laten we niets aan het toeval over.

Productie

Onze vakmensen realiseren de betonvloer met in huis ontwikkeld materieel. Indien gewenst zorgen we ook voor dockconstructies, massief holle wanden, laadkuilen en goten en putten.

Gebruik

Onze opdracht eindigt niet als de vloer is geproduceerd. Ook tijdens het gebruik blijven we scherp op ons product. Zo leveren de sensoren in de vloer waardevolle data op en zorgen we met preventief onderhoud dat de vloer blijft presteren. Dag in, dag uit.


Van Berlo
De voordelenDe zekerheden van Van Berlo

 


Wat kunnen wij voor je doen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Frederik Crampe Technisch Commercieel Adviseur