Van Berlo B.V. Van Berlo B.V.
Doelgroepen

Material Handling Suppliers & Integrators


Doelgroepen

Material Handling Suppliers & IntegratorsVan Berlo is een vertrouwde partner van ontwikkelaars van material handling suppliers & integrators.

Voor deze partijen vormt de bedrijfsvloer een betrouwbare twee-eenheid met de installatie die het werk verricht. Dit werkproces optimaliseren we met een fundatie op maat die bedrijfsrisico’s minimaliseert.


in cijfers

45 jaar ervaring

100% maatoplossing

100% bedrijfszekerheid


“Een high-tech bedrijfsvloer die risico’s voor de bedrijfsprocessen minimaliseert”


02
De voordelenVan Berlo Benefits

De grijze massa die we opleveren, is een optelsom van kwaliteiten. Het herbergt jarenlange ervaring en specialistische kennis.03
WerkwijzeOnze werkwijze


Research & Development

Ons team van engineers ontwikkelt en onderzoekt continu aan innovaties die we kunnen toepassen in vloeroplossingen voor onze klanten. Betrouwbare data is leidend in alles wat we doen.

Uitvraag

De kaders en wensen van de klant zijn ons fundament. We brengen alle kwalitatieve en kwantitatieve data in kaart en we vragen stevig door over de specifieke prestaties van de vloer.

Engineering

Op basis van onze kennis en jarenlang opgebouwde data brengen we een deskundig en gedetailleerd advies en optimaal vloerontwerp.

Begeleiding

De productie van een op maat gemaakt betonmengsel wordt nauwlettend begeleid en doorgemeten. Ook in dit proces laten we niets aan het toeval over.

Productie

Onze vakmensen realiseren de betonvloer met in huis ontwikkeld materieel. Indien gewenst zorgen we ook voor dockconstructies, massief holle wanden, laadkuilen en goten en putten.

Gebruik

Onze opdracht eindigt niet als de vloer is geproduceerd. Ook tijdens het gebruik blijven we scherp op ons product. Zo leveren de sensoren in de vloer waardevolle data op en zorgen we met preventief onderhoud dat de vloer blijft presteren. Dag in, dag uit.

Nieuwkuijk Houtlab
Helmond Edco
Almelo TSC

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Yordi Meijer Technisch Commercieel Adviseur