Van Berlo B.V. Van Berlo B.V.
Doelgroepen

Ontwikkelaars


Doelgroepen

OntwikkelaarsVoor jou als projectontwikkelaar is een bedrijfsvloer één van de onderdelen van een immens geheel. Bijvoorbeeld van een hal of een logistiek centrum.

Daarom is een totaaloplossing van rotsvaste kwaliteit van cruciaal belang. Met een high end eindproduct dat zorgt voor rendement in de total costs of ownership. Een vloer met duurzame zekerheid tot in lengte van jaren.


In cijfers

45 jaar ervaring

100% oog op TCO

tot 20 jaar garantie


50% CO₂-reductie

“Een duurzame vloer met de zekerheid van een optimale total costs of ownership”


02
De voordelenVan Berlo Benefits

De grijze massa die we opleveren, is een optelsom van kwaliteiten. Het herbergt jarenlange ervaring en specialistische kennis.03
WerkwijzeOnze werkwijze


Research & Development

Ons team van engineers ontwikkelt en onderzoekt continu aan innovaties die we kunnen toepassen in vloeroplossingen voor onze klanten. Betrouwbare data is leidend in alles wat we doen.

Uitvraag

De kaders en wensen van de klant zijn ons fundament. We brengen alle kwalitatieve en kwantitatieve data in kaart en we vragen stevig door over de specifieke prestaties van de vloer.

Engineering

Op basis van onze kennis en jarenlang opgebouwde data brengen we een deskundig en gedetailleerd advies en optimaal vloerontwerp.

Begeleiding

De productie van een op maat gemaakt betonmengsel wordt nauwlettend begeleid en doorgemeten. Ook in dit proces laten we niets aan het toeval over.

Productie

Onze vakmensen realiseren de betonvloer met in huis ontwikkeld materieel. Indien gewenst zorgen we ook voor dockconstructies, massief holle wanden, laadkuilen en goten en putten.

Gebruik

Onze opdracht eindigt niet als de vloer is geproduceerd. Ook tijdens het gebruik blijven we scherp op ons product. Zo leveren de sensoren in de vloer waardevolle data op en zorgen we met preventief onderhoud dat de vloer blijft presteren. Dag in, dag uit.

Helmond Edco
Nieuwkuijk Houtlab
Almelo TSC

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Frederik Crampe Technisch Commercieel Adviseur