Van Berlo B.V. Van Berlo B.V.
Doelgroepen

Gebruikers en eigenaren


Doelgroepen

Gebruikers en eigenarenAls gebruiker of zelfs eigenaar van een warehouse wil je zekerheid. Niets meer, niets minder. Want je weet dat de kleinste details een groot verschil maken in de kosten of het bedrijfsproces.

Daarom focussen we bij het ontwerp van jouw vloeren scherp op het voorkomen van downtime en het waarborgen van je bedrijfsprocessen. Bovendien ontzorgen we je als gebruiker met een onderhoudscontract en garantie.


In cijfers

100% bedrijfszekerheid

100% maatoplossing

45 jaar ervaring


“Een duurzame vloer met de zekerheid van een optimale total cost of ownership”


02
De voordelenVan Berlo Benefits

De grijze massa die we opleveren, is een optelsom van kwaliteiten. Het herbergt jarenlange ervaring en specialistische kennis.03
WerkwijzeOnze werkwijze


Research & Development

Ons team van engineers ontwikkelt en onderzoekt continu aan innovaties die we kunnen toepassen in vloeroplossingen voor onze klanten. Betrouwbare data is leidend in alles wat we doen.

Uitvraag

De kaders en wensen van de klant zijn ons fundament. We brengen alle kwalitatieve en kwantitatieve data in kaart en we vragen stevig door over de specifieke prestaties van de vloer.

Engineering

Op basis van onze kennis en jarenlang opgebouwde data brengen we een deskundig en gedetailleerd advies en optimaal vloerontwerp.

Begeleiding

De productie van een op maat gemaakt betonmengsel wordt nauwlettend begeleid en doorgemeten. Ook in dit proces laten we niets aan het toeval over.

Productie

Onze vakmensen realiseren de betonvloer met in huis ontwikkeld materieel. Indien gewenst zorgen we ook voor dockconstructies, massief holle wanden, laadkuilen en goten en putten.

Gebruik

Onze opdracht eindigt niet als de vloer is geproduceerd. Ook tijdens het gebruik blijven we scherp op ons product. Zo leveren de sensoren in de vloer waardevolle data op en zorgen we met preventief onderhoud dat de vloer blijft presteren. Dag in, dag uit.

Hapert VDL Metaal
Nieuwkuijk Houtlab
Helmond Edco
Almelo TSC

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Michiel van Zon Technisch Commercieel Adviseur