Van Berlo B.V. Van Berlo B.V.
Doelgroepen

Aannemers


Doelgroepen

AannemersAls aannemer wil je kunnen bouwen op een bedrijf met kennis van zaken. Op een partij waar je tijdens het bouwproces blind op kunt vertrouwen.

Deze vertrouwde rol bekleden we al sinds de oprichting voor aannemers die ons inschakelen. We zijn het verlengstuk van jouw bedrijfsvoering, we verrijken je met specialistische kennis van ons werkterrein. En we ontzorgen je op elk denkbaar vlak in het proces. Van ontwerp tot oplevering.


In cijfers

100% het scherpste ontwerp

50 miljoen m² ervaring

100% ontzorgen


1 stop shop

“We ontzorgen aannemers op elk terrein, van ontwerp tot oplevering”


02
De voordelenDe grijze massa die we opleveren, is een optelsom van kwaliteiten. Het herbergt jarenlange ervaring en specialistische kennis.03
WerkwijzeOnze werkwijze


Research & Development

Ons team van engineers ontwikkelt en onderzoekt continu aan innovaties die we kunnen toepassen in vloeroplossingen voor onze klanten. Betrouwbare data is leidend in alles wat we doen.

Uitvraag

De kaders en wensen van de klant zijn ons fundament. We brengen alle kwalitatieve en kwantitatieve data in kaart en we vragen stevig door over de specifieke prestaties van de vloer.

Engineering

Op basis van onze kennis en jarenlang opgebouwde data brengen we een deskundig en gedetailleerd advies en optimaal vloerontwerp.

Begeleiding

De productie van een op maat gemaakt betonmengsel wordt nauwlettend begeleid en doorgemeten. Ook in dit proces laten we niets aan het toeval over.

Productie

Onze vakmensen realiseren de betonvloer met in huis ontwikkeld materieel. Indien gewenst zorgen we ook voor dockconstructies, massief holle wanden, laadkuilen en goten en putten.

Gebruik

Onze opdracht eindigt niet als de vloer is geproduceerd. Ook tijdens het gebruik blijven we scherp op ons product. Zo leveren de sensoren in de vloer waardevolle data op en zorgen we met preventief onderhoud dat de vloer blijft presteren. Dag in, dag uit.

Nieuwkuijk Houtlab
Almelo TSC
Helmond Edco

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Frank Louwers Technisch Commercieel Adviseur